Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Binalarda kâin yangın bapları ve ana bapların cenahı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Binalarda belli standartlarda dünya alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık örgüyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince mukannen yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış bapları, ölçün kapılara nazaran elan pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin huzurı saf opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik posta ile elan sık tasarruf sağlamlanabilir.

Yangın Kapısı Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin canipı dizi, yangın kapıları ekseriyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere özge yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Dairesel tasarım, bacak izini en aza indirirken bereketli amudi harekete izin verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar dâhilin kılgısal bir kanunlar haline getirir.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör altına düzenınmasına yardımcı olur ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page